Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: Lig Daha Henüz Bitmedi

Süper Lig'de 28.hafta maçında Bursaspor'a evinde 3-0 mağlup olan Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ligde kalma umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligin henüz bitmediğini kaybedilen maçın suçunun kendisinde olduğunu söyledi. Önlerinde 6 maç daha olduğunu daha önce 27 puanda iken takımı devraldığını kaydeden Bakkal, '4 haftada aldığımız 9 puan vardı. Bu çok önemliydi. Takım için şehir için, moral adına önemliydi. Samsun mutluydu. Ancak bu maçı çok uygun bir şekilde oynadığımızı düşünmüyorum. Çok kolay mağlup olduk. Buna üzüldüm. Bir takım maç kaybedebilir. Bu mağlubiyette de sorumlu benim. Daha özverili oynanamız gerekirdi diye düşünüyorum. Bursaspor kaliteli bir takım. Sadece çok ucuz basit goller yedik. Top rakibe geçtiğinde iyi oynamadık. Mağlup olduk. 6 maç var. Nasıl 4 maçta 9 puan aldıysak 6 maçta 4 galibiyet alabiliriz. Futbolda herşey var. Hiçbir şey belli olmaz. Rakiplerimiz buraya gelecek. Bugünkü sonuç futbol adına beklemediğimiz bir sonuç. Şehrin inancı biraz da artacaktı. Süremiz az. 6 haftamız kaldı. Yolumuza devam edeceğiz. Etmemiz gerekiyor. Lig bitmedi henüz. Bitmediği sürece devam. Taraftarlarımızın dediği gibi daha bitmedi. ' dedi.

Samsunspor ' un mağlup olduğuna çok üzüldüğünü kaydeden Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, çıktığı en zor maçlardan birisinin eski takımına karşı oynamak olduğunu belirtti. Konuşmasına Samsunspor ' un ligdeki durumuna üzüldüğünü belirterek başlayan Sağlam, 'Bugün benim açımdan çok zor bir maçtı. Bir tarafta 10 sene hem futbolcu hem de teknik adam olarak çalıştığımız ve şu anda da şiddetle puana ihtiyacı olan Samsunspor bir tarafta da Play-Off hedefi doğrultusunda maç kazanması gereken bir Bursaspor. Ama profesyonellik kazanmak zorunda ve kazandı da. Kendi içinde bulunduğumuz durum açısından sevindim. Samsunspor içinde üzüldüm. Bu sezon başından bu yana üç maç üst üste kazanamamıştık. İyi oynamaya başladık. Bu galibiyetlerin devam edeceği düşünüyorum. Önümüzdeki hafta bayanlarımızın çocuklarımızın önünde Galatasaray maçında olduğu gibi coşkulu bir tribünlerin önünde güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam edeceğiz. Samsun spor 'a da kalan maçlarında başarılar diliyorum. ' diye konuştu.