'Polis Ağabeylerle Maçtayım' Şampiyonu, Öğretmen Lisesi Oldu

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'nce yürütülen proje kapsamında, düzenlenen futbol turnuvasında birinciliği Dörtyol Öğretmen Lisesi, aldı.

Öğrencilerle ilçede görev yapan polislerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla başlatılan, 'Polis ağabeylerle maçtayım' projesi çerçevesinde, ilçede bulunan 12 lisenin katılımıyla yapılan halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Özerli Halı Saha'da yapılan karşılaşmalarda Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesi 1., Payas Endüstri Meslek Lisesi 2., Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi de 3. oldu. Çekişmeli geçen final maçında Dörtyol Öğretmen Lisesi, Payas Endüstri Meslek Lisesi'ni 4 - 3 yenerek birinciliği göğüsledi.

İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Ali Namlı da özellikle gençlere ve kadınlara yönelik yapılan projelerin yoğun ilgi gördüğünü ve bundan memnuniyet duyduklarını bildirdi. Namlı Projenin amacının Dörtyol halkının ve özellikle gençlerin desteğini Türk polis teşkilatına katkı olarak sağlamak ve buradaki pozitif enerjiden faydalanmak olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın ardından dereceye giren takımlara kupaları Dörtol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve belediye başkanları tarafından verildi.

Turnuva Dörtyol Belediyesi, Payas Belediyesi, Kenan Macit Makine Sanayi ve Ticaret, Moda Giyim, Ali Efe Spor Tesisleri, Karaca Restoran, Saray can Pastane ve Kafe, Armada Reklam, Kıymacı Eczanesi ve Keskinler Ticaretin katkıları ile gerçekleştirildi.