Maçın Ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ''Eskişehirspor futbolun bütün gereklerini oyun içinde yerine getirdi ve haklı bir galibiyet aldı'' dedi.

Kocaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin deplasmanlardaki son üç haftalık mağlubiyet serisine son verme arzusuyla maça çıktığını bildirdi. Deplasman maçlarında kötü görüntü verdiklerini ifade eden Kocaman, ''Son 6 deplasmanımıza bakıldığı zaman 4 mağlubiyet, 1 galibiyet ve bir beraberlik oldu, 4 puan... Açıkçası bu Fenerbahçe'nin standardı değil'' dedi.

Kocaman, ligin ikinci yarısında Ankaragücü dışındaki alt sıralarındaki takımların deplasman karnelerinin kendilerinden daha iyi olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu: ''İlginç bir durum var. Bu durumu bir şekilde çözeceğiz. Çözmek de zorundayız zaten. Çünkü bizim gibi baskın, dominant ve şampiyonluğu isteyen bir takımın sadece içeride maç kazanarak ligi istediği şekilde götürme ihtimali çok fazla değil. Bu kopukluğun içerdeki ve dışardaki kopukluğun nedenini çözmek zorundayız. Eskişehirspor futbolun bütün gereklerini oyun içinde yerine getirdi ve haklı bir galibiyet aldı. Maçın hiçbir anında oyuna tutunacak fırsat bulamadık. Oyunun hiçbir anında kazanmak için bir çabamız olmadı. Ama bizim kadar kötü bir de hakem vardı.'' -''Bu mağlubiyeti beklemiyorduk''- Futbolculardan Moussa Sow da Eskişehirspor maçına iyi hazırlandıklarını anlatarak, ''Bu mağlubiyeti beklemiyorduk. Karşılaşmaya iyi motive olmuştuk. İki katı daha fazla çalışarak özelikle deplasmanda kazanmamız lazım. Önümüzdeki hafta kendi sahamızdaki oynayacağımız karşılaşmadan itibaren elimizden geleni yapıp yukarıya yaklaşmaya çalışacağız'' dedi.

Bienvenu da deplasmanda üst üste 4. mağlubiyetlerini aldıkların hatırlatarak, daha çok çaba gösterip deplasman maçlarına daha iyi çalışmaları gerektiğini bildirdi.

Kaynak: AA