Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Hakem Tedirginli

Bank Asya Birinci Lig’de pazar günü Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takım maçın orta hakeminden tedirgin olduğunu açıkladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespordan yapılan açıklamada, 'Deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçı için atanan orta hakem Özgüç Türkalp 'ın atanması dikkat çekicidir.' denildi.

Açıklamada, Özgüç Türkalp'ın en son İnönü Stadında Beşiktaş ile oynanan kupa maçımızda görev yaptığı ve net iki gollerinin vermediği ifade edilerek, “Hakem Özgüç Türkalp o maçta bir net golümüzü vermediği gibi maç boyunca rakip lehine hatalar yapmıştı. Sakaryaspor'un alt sıralardan kurtulma bizim de play off mücadelesi vereceğimiz bu maçta hakem hatalarının maça damga vurmamasını ve maçın neticesinde hakemin konuşulmadığı adil bir yönetim temenni ettiğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz” denildi.

Mavi Beyazlı Kulüp 'ten yapılan açkılamada, ayrıca, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 'un İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına gideceği, buradan takım otobüsü ile Adapazarına geçileceği ve ter idmanından sonra maç saatinin bekleneceği belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 'un maçın ardından karayolu ile Gaziantep'e döneceği açıklandı.