Erdemir - Antalya Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Erdemir'in antrenörü Ahmet Çakı, ligin 19.haftasında kendi evlerinde oynadıkları Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi.

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Erdemir'in antrenörü Ahmet Çakı, ligde küme düşmeme mücadelesi veren Antalya Büyükşehir Belediyespor'a 88-83 mağlup olduklarını ve bu maçı geride bıraktıklarını söyledi. Çakı, bundan sonraki maçlarda bu mağlubiyeti telafi etmek için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini dile getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyespor'a karşı istedikleri basketbolu parkeye yansıtamadıklarını belirten Çakı, 'Antalya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımını tebrik ediyorum. Çünkü oyunu kendi basketbol tarzlarında cereyan etmesini sağladılar. Çünkü biz müdafaacı bir takımız onlar ise ofansif bir takım, ama sahada ofansif bir maç oldu. Bol skorlu bir maç oldu, sonuçta maç 88-83 bitti. Biz kendi istediğimiz basketbolu oyuna yansıtamadık. Bunda da maçın başından kötü başlamamız, geride düşmemi bir an öncegeriden başlayıp öne geçmek isteği biraz panik hücumlara bunun devamında ise kolay sayı yememize neden oldu. Kendi evinizde özellikle ligin bundan sonrasında da maç kaybedersiniz size her zaman negatif olarak geri döner. Bizde maalesef kendi evimizde bunu başardık. Ama lig devam ediyor. Zaten her maçın zor olduğu ortada bizde bundan sonraki maçlarda bu mağlubiyeti telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Antalya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı bir kez daha tebrik ediyorum ' dedi.

Kaynak: İHA