Ümit Milli Takım'ın Danimarka Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

Ümit Milli Takım'ın 29 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da Danimarka ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.

26 Şubat Pazar günü saat 18.00'den itibaren WOW Hotel İstanbul'da toplanmaya başlayacak Ümit Milli Takım, Danimarka maçına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanlarla hazırlanacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak Türkiye-Danimarka mücadelesi saat 14.00'te başlayacak. Müsabakayı Malta Futbol Federasyonu'ndan Christoper Lautier yönetecek. Lautier'in yardımcılıklarını William Debattista ve Christopher Francalanza yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Ümit Milli Takım aday kadrosuna şu futbolcular davet edildi:

'Burak Kaplan, Umut Kaya (Beşiktaş), Musa Çağıran (Bursaspor), Sezer Özmen (Çaykur Rizespor), Rıdvan Şimşek (Elazığspor), Gökay Iravul, Özgür Çek (Fenerbahçe), Emre Çolak, Serkan Kurtuluş, Sercan Yıldırım (Galatasaray), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Özkan Karabulut (Gençlerbirliği), Barış Başdaş, Şahin Aygüneş (Kasımpaşa), Furkan Özçal (Kayserispor), Emrah Başsan, Musa Nizam (MP Antalyaspor), Murat Akça (Sivasspor), Ömer Bayram (Breda), Oğuzhan Özyakup (Arsenal). '

TOLUNAY KAFKAS: 2013 AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA OLMAK İSTİYORUZ

Ümit Milli Takım Teknik direktörü Tolunay Kafkas, Ümit Milli Takımı şeması ile ilgili; yapısal birkaç değişiklik ile mevcut şemayı çok değiştirmeyeceklerini belirterek, 'Ümit Milli Takımın konsepti belli, yapısı belli bu yapı çerçevesinde, öncelikli amacımız A Milli Takıma oyuncu kazandırmak daha sonra da tabii ki başarılı olmak. A2 milli takımı ve Ümit Milli Takımı, A milli takıma yardımcı olmak durumundadır. Öncelikli görevlerimiz budur. Bu üçlü gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. ' dedi.


Ümit Milli Takımı'nın hedefleri arasında 2013 Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek olduğunu söyleyen Kafkas sözlerine şöyle devam etti: 'En yakında katılacağımız turnuva Fransa'da olacak. 1 Haziran'da grupta Macaristan milli maçımız var. 2 takım halinde çalışacağız. Bir takım Fransa'ya gidecek, diğeri de Macaristan maçına hazırlanacak. '

'OĞUZHAN ÖZYAKUP VE ÖMER BAYRAM MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRACAĞIMIZ OYUNCULAR ARASINDA... '


Kafkas, Danimarka kadrosunun farklı nitelikli oyuncuları kapsayacağını, Oğuzhan Özyakup ve Ömer Bayram'ın da çağırılan oyuncular arasında olduğunu sözlerine ekledi.