Maçın Ardından

''İyi oynayarak elendik.Elenmememiz lazımdı''

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a elenen Portekiz'in Braga takımının teknik direktörü Leonardo Jardim, elenmeyi hak etmediklerini söyledi.

Jardim, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, geçen sezondan farklı bir süreç yaşadıklarını belirterek, ''Ama yine de bugün oynadığımız futbol iyiydi. Bizi tatmin etti. Her halükarda oyuncularım iyi maç çıkardı. Ama maalesef Portekiz takımları için kötü hafta oldu. İyi oynayarak elendik. Elenmememiz lazımdı'' dedi.

Almeida'nın oyuna girmesiyle oyun anlayışlarında değişiklik olduğunun hatırlatılması üzerine konuk ekibin çalıştırıcısı, ''Beşiktaş ilk maçta da Almeida olmadan oynadı. Almeida'nın girmesi oyunumuzu etkilemedi. Daha fazla şanslarımız oldu. Almeida oyundayken 3 tane pozisyonumuz vardı'' diye konuştu.

-''Beşiktaş daha fazla mücadele etmeli''-Jardim, Beşiktaş'ı nasıl bulduğu yönündeki soru üzerine ''Beşiktaş'ın kaliteli uluslararası oyuncuları var. İyi oynuyorlar. Ancak daha fazla tur atlamak için daha güçlü oynamaları lazım. Bu oyunla finale kadar gideceklerini sanmıyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA