Güreşte Grup Şampiyonası Niğde'de Başladı

Genç Erkekler Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası Niğde'de başladı.

24 – 26 Şubat 2012 tarihleri arasında organize edilecek Güreş Grup Türkiye Şampiyonası'na gelen uluslar arası hakemler ve antrenörler Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı makamında ziyaret ettiler.

Aralarında uluslararası hakemlerden İbrahim Cicioğlu, Sadettin Yücel, avrupa şampiyonu Harun Doğan, Kahramanmaraş Belediyespor kulüp antrenörleri Ramazan Alabacak ve Sıddık Demir, S.G.K Antrenörleri Selim Kale ve Bekir Nağırcı, Ankara Güreş İl Temsilcisi Ali Akkaya aynı zamanda eski güreş şampiyonları olan misafirler Kaplan'a kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret esnasında tesislerini açan ve yakınen ilgi gösteren İl Müdürüne Niğde 'li yetkililere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Türk sporu için her zaman hizmet ettiklerini ve hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:
''İlimizde devam eden Genç Erkekler Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası'na şu ana kadar 25 ilin güreş takımı ve 350 teknik heyet ve sporcu kafilesinin geldiğini biliyoruz. Organizasyonun başarıyla tamamlanması için elimizden gelen bütün imkânları seferber ettik. Bir aksaklık olmadan tamamlanması için çalışacağız.''