A Milli Futbol Takımı’nın Slovakya Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Futbol Takımı’nın Slovakya ile yapacağı özel maçın aday kadrosu ve programı Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından açıklandı.

A Milli Takım'ın 29 Şubat Çarşamba günü Bursa'da Slovakya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı açıklandı. Hırvatistan maçında taraftarla tartışan Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu'nun aday kadroya davet edilmemesi dikkat çekti.

A Milli Futbol Takımı, 26 Şubat Pazar günü saat 19.00 'dan itibaren Ataköy Sheraton Hotel 'de kampa girecek. 27 Şubat Pazartesi günü 12.00 'de deniz otobüsü ile Bursa 'ya gidecek Milli Takım kafilesi, Holiday Inn Hotel 'de konaklayacak. Milli Takım, ilk çalışmasını aynı gün saat 19.00 'da Bursa Atatürk Stadı 'nda gerçekleştirecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı 28 Şubat Salı günü saat 12.00 'de kamp otelinde düzenlenecek A Milliler aynı gün Bursa Atatürk Stadı 'nda saat 17.00 'de bir idman yapacak.

A Milli Takım, Slovakya maçının hazırlıklarını karşılaşma sabahı saat 11.30 'da Bursaspor Özlüce Tesisleri 'nde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Milli Takım kafilesi, özel maçın ardından deniz otobüsü ile Bursa 'dan İstanbul 'a dönecek.

Bursa Atatürk Stadı 'nda oynanacak Türkiye - Slovakya özel maçı saat 20.30 'da başlayacak ve karşılaşma A Haber 'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu 'ndan Thorsten Kinhöfer yönetecek. Kinhöfer'in yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Stefan Lupp yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemimiz Tolga Özkalfa olacak.

A Milli Takım 'ın 29 Şubat Çarşamba günü Bursa 'da Slovakya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu şu futbolcular davet edildi:

1- Cenk Gönen Beşiktaş
2- Sinan Bolat Standard Liege
3- Tolga Zengin Trabzonspor
4- Eren Güngör Kayserispor
5- Gökhan Gönül Fenerbahçe
6- Hasan Ali Kaldırım Kayserispor
7- İsmail Köybaşı Beşiktaş
8- Ömer Toprak Bayer 04 Leverkusen
9- Serdar Aziz Bursaspor
10- Semih Kaya Galatasaray
11- Serdar Kesimal Fenerbahçe
12- Alper Potuk Eskişehirspor
13- Arda Turan Atletico Madrid
14- Caner Erkin Fenerbahçe
15- Mehmet Ekici Werder Bremen
16- Mehmet Topal Valencia
17- Necip Uysal Beşiktaş
18- Nuri Şahin Real Madrid
19- Olcan Adın Trabzonspor
20- Olcay Şahan Kaiserslautern
21- Selçuk İnan Galatasaray
22- Soner Aydoğdu Gençlerbirliği
23- Tunay Torun Hertha Berlin
24- Umut Bulut Toulouse
25- Mevlüt Erdinç Rennais
26- Mustafa Pektemek Beşiktaş
27- Burak Yılmaz Trabzonspor