Yazıcı: Şaibesiz Bir Şampiyonluğumuz Var

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Bu sene şanssızlıklar yüzünden kaybettiğimiz puanları ekleyin bakın, nerelerdeyiz'' dedi.

Yazıcı, kulübün resmi yayın organı olan Bursaspor TV'ye verdiği röportajda, takımın 2 sene önce şampiyon olarak kabuğunu yırttığını, bundan sonraki hedefinin de zirve olması gerektiğini söyledi.

Yeni transferlerin takıma uyum sorunu yaşadığını, bunun yanında bazı maçlarda çok ciddi şanssızlıklarla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Yazıcı, ''Bu sene şanssızlıklar yüzünden kaybettiğimiz puanları ekleyin bakın, nerelerdeyiz? Top seni isteyecek, sevecek. Maalesef bu sezon böyle olmadı'' diye konuştu.

Yazıcı, bir yerlere gelmek için Bursaspor'u basamak olarak kullanmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını ancak özellikle şampiyon olduktan sonra gerekli desteği göremediklerini, bu süreçte takıma göğüs reklamı dahi alamadıklarını anımsattı. Başkanlık yaptığı süreçte başına pek çok olayın geldiğini belirterek, ''Başkan olmanın bedelini her türlü ödedim'' görüşünü ileten Yazıcı, artık herkesin Bursaspor için bir şeyler yapması gerektiğini dile getirdi.

Yazıcı, futbolda şike iddialarının gündemin en önemli maddelerinden biri olduğunu anımsatarak, bu konuda Bursaspopr'un menfaatlerini korumak adına gerekli girişimleri yaptıklarını anlattı.

''Yeri ve zamanında nasıl konuşulacağını bilmek önemli'' diyen Yazıcı, şöyle konuştu:''Bursaspor için hiçbir yerde, ortamda sessiz kalmadım, gereken cevabı verdim. Bu konuda hiç geri adım atmadık. Ancak bu durumda bütün Bursa'nın sevineceği en büyük şey, şaibesiz şampiyonluğumuzdur. Şike ile ilgili madde belli. Kimin ne cezası varsa çeksin. Ama her gün çıkıp bağırmakla olmaz. Bursaspor'un hakkını hiçbir yerde yedirmem.''-Gözlerim açık gitmeyecek-İbrahim Yazıcı, Bursaspor başkanlığı sırasında çok büyük mutluluklar da yaşadığını belirterek, ''Gözlerim açık gitmeyecek'' dedi.

Yazıcı, mayıs ayında yapılacak kongrede aday olup olmama konusunda henüz net bir karar vermediğini ifade ederek, ''Olaya devam edecekmişim gibi bakıyorum. Ben hiçbir işi yarım bırakmadım. Ama bırakmamı isteyen bir hayli muhalifin olduğunu da biliyorum. Ben diyorum ki onlar ortaya çıksın, bir çarpışalım'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA