Pfdk Ceza Yağdırdı

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama ve 240 bin Lira para cezası verirken, Bursaspor'a ise yine 1 maç seyircisiz oynama ve 120 bin Lira para cezası verdi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda Beşiktaş'a, sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 6. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 240 bin Lira para cezası verdi.

PFDK, Bursaspor'a ise sahasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 5. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 120 bin Lira para cezası vermeyi kararlaştırdı.

Kurul ayrıca, Eskişehirspor'a 60 bin Lira, Gaziantepspor'a 5 bin Lira, Adanaspor'a 23 bin Lira ve Kasımpaşa'ya da 53 bin Lira para cezası verdi.

Kaynak: İHA