Beylikdüzü Masa Tenisi Turnuvası'nda Ödül Yağdı

Beylikdüzü Belediyesi, Masa Tenisi Turnuvası Finali'nde dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu tarafından düzenlenen 3'üncü Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu. Beylicium AVM'de başlayan ve 4 gün süren turnuvalar çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvaya vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Düzenlenen yarışmada, bayanlarda Zübeyde Kan şampiyon olurken, Zebure Balkanlı ikinci, Vildan Korkmaz üçüncü ve Çağla Özkul da dördüncü oldu.

Erkekler klasmanında 16- 21 yaş grubunda Oktay Yılmaz şampiyon olurken, Ahmet Zotkacı ikinci, Ömer Yakupoğlu üçüncü ve M. Furkan Tercanlı dördüncü oldu. 21-40 yaş grubunda şampiyonluğu Muhittin Akgün elde ederken, Murat Ekmekçi ikinci, A. Nail Şimşek üçüncü ve Adem Tuncel de dördüncü sıraya yerleşti. 40 yaş ve üzeri grupta ise şampiyonluğu Kadir Baran elde ederken, Fikret Yılmaz ikinci, Cemal Duranlı üçüncü ve Resul Çırak dördüncü oldu.

ÜCRETSİZ DERS MÜJDESİ
Turnuva sonunda dereceye giren tüm sporculara madalya verilirken, ilk üç dereceye giren sporculara da kupa verildi. Ayrıca, şampiyon sporculara 400 TL, ikincilere 300 TL, üçüncülere 200 TL ve dördüncülere de 100 TL para ödülü verildi. Turnuvada dereceye giren sporculara madalya, kupa ve para ödüllerini Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve diğer yetkililer verdi. Başkan Yardımcısı Yeşil, Başkan Yusuf Uzun'un selamını iletti ve yeni açılacak kültür merkezinde de ücretsiz masa tenisidersleri verileceğini söyledi.

Kaynak: İHA