Sorgun Belediyespor'da Yüzler Gülüyor

Yozgat Bölgesel Amatör Ligi 6.

grupta temsil eden Sorgun Belediyespor'da yüzler gülüyor.68 Yeni Aksarayspor ve Sivas İl Özel İdarespor maçlarında alınan galibiyetlerinin ardından Sorgun Belediyespor'da teknik heyet ve futbolcuların yüzleri gülmeye başladı. Teknik Direktör Adnan Çağlar, son haftalarda oynanan futboldan memnun olduğunu ve bundan sonra oynayacakları tüm maçlarda galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Geldiği günden bu yana takım içerisinde oluşmuş olan olumsuz havayı gidermeye, takımı kaynaştırmaya çalıştığını ve bunun da zaman aldığını belirten Çağlar,devre arasındaki yeni transferler ve yeni gelen oyuncuların takıma uyum sağlamasının zaman aldığını belirtti.

Peş peşe aldığımız galibiyetlerin takımın moralini yükselttiğini belirten Çağlar 'Kendi sahamızda oynadığımız son dört maçta yenilmedik. Son iki maçı galip bitirdik. Özellikle bu Sivas deplasmanı bizim için çok önemliydi. Buradan aldığımız üç puan altın değerindedir. Şimdi hedefimiz önümüzdeki kalan maçlardan da galibiyetle ayrılmak. Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Şirin Kırşehirspor maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Ben ayrıca Aksaray ve Sivas karşısında oynadıkları futbolla ve aldıkları galibiyetlerle bütün oyuncularımı kutluyorum. ' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA