Real Madrid'e Son Dakika Şoku

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında CSKA Moskova'nın konuğu olan Real Madrid, uzatma dakikalarına 1-0 üstün girdiği maçta 90+3. dakikada Slutskiy'nin golüne engel olamadı ve 1-1'lik beraberliğe razı oldu. Eflatun beyazlılar bu sonuca rağmen, rövanş öncesi az da olsa bir avantaj yakaladı.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur mücadelesi ilk maçında Real Madrid, CSKA Moskova'nın konuğu oldu. Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun mükemmel golü ile öne geçtiği maçta, 90+3'de yediği gol sonunda 1-1'lik beraberlikle evinde döndü ve rövanş maçı için avantaj yakaladı.

Maça etkili başlayan Real Madrid, ilk yarıda oyunun hakimiydi. Khedira ve Benzema ile çok net fırsatlar yakalayan eflatun beyazlılar, aradığı golü mücadelenin 28. dakikasında Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile buldu.

Real Madrid atağında Coentrao'nın sol kanattan yaptığı ortada, CSKA savunması büyük hata yaptı ve top Cristiano Ronaldo'nun önünde kaldı. Sol ayağı ile mükemmel bir şut çıkaran Ronaldo, takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

İlk yarı boyunca rakibi karşısında oldukça üstün olan Real Madrid,soyunma odasına da Ronaldo'nun tek golüyle 1-0 önde gitti.

Maçın ikinci devresinde CSKA Moskova, ilk yarıya göre daha etkili bir oyun ortaya koydu. Zaman zaman Real Madrid kalesinde tehlike yaratan Rus ekibi bunlardan sonuç alamadı. CSKA atakları karşısında hata yapmayan Real Madrid savunması, rakibine yüzde yüzlük bir gol şansı tanımadı.

CSKA'nın bu baskısı karşısında kontra ataklarla ikinci golü arayan Real Madrid, ilk golün sahibi Ronaldo ile iki net gol pozisyonuna girdi. Bu fırsatları değerlendiremeyen konuk takım, farkı artırma çabalarından sonuç çıkaramadı.

Maçın uzatma dakikalarında ise, ev sahibi CSKA Moskova'nın sürpriz beraberlik golü geldi. Kullanılan serbest vuruş sonrası, Real Madrid ceza sahasında karambol yaşandı. Bu karambolde topu önünde bulan Pontus Wernbloom düzgün bir vuruş ile takımına 90+3'te beraberlik golünü getirdi.

Bu golün ardından hakem son düdüğü çaldı ve Real Madrid, zorlu Rusya deplasmanından aldığı beraberliğe rağmen tur umutlarını artırarak İspanya'ya döndü.


Kaynak: AA