Gedizli Tuğba Budak, Judo İl Birinciliğine Abone

Gediz Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Tuğba Budak, Kütahya'da düzenlenen Genç Kızlar Judo Müsabakalarında gene il birincisi oldu.

Gediz Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Armutçu, geçen yıl Kütahya'da düzenlenen Genç Kızlar Judo Müsabakalarında 48 kiloda il birincisi olan Tuğba Budak'ın bu yıl da il birinciliğini kimseye kaptırmadığını söyledi.

Rakiplerini açık farkla yenerek ikinci kez il birincisi olan Tuğba Budak'ın 24-26 Şubat'ta Konya'da yapılacak olan Genç Kızlar Judo Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandığını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Armutçu, iki yıldır ilde önemli başarılara imza atan Tuğba Budak'ın Türkiye Şampiyonasında da çok iyi dereceler elde edeceğine inandığını dile getirdi.Gediz Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Aslan ise, 'öğrencimiz Tuğba Budak, gösterdiği başarılarla okulumuz ve tüm sporseverlerin yıldızı odu. Budak'ı ve onu çalıştıran hocalarına, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ferhat Armutçu'ya gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyorum ' dedi.

Kaynak: İHA