TFF Başkanı Başbakan'ın Emrinde Olmalı....

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve Gol programına Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın TFF Başkanlığı hakkındaki sözleri damgasını vurdu.

Rasim Ozan Kütahyalı 'TFF Başkanı Başbakan'a bağlı olmalı ' derken Ahmet Çakar ise 'Ben TFF Başkanı olsam Fenerbahçe'yi düşürürdüm. ' dedi.

Haftanın spor gelişmelerinin değerlendirildiği Ve Gol'de bu hafta TFF Başkanının kim olacağı sorusuna yanıt arandı. Yorumcular başkan adayları ve başkan olabilecek isimler hakkında çeşitli değerlendirmeler yapılırken Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'ın sözleri şok etkisi yarattı.

BAŞBAKANIN EMRİNDE OLMALI
Rasim Ozan Kütahyalı, Türk futbolunun sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ve hükümetin bu sürece artık dahil olması gerektiğini ifade ederek ' Ben başkan şu olsun yada bu olsun demiyorum. Ben şunu diyorum TFF başkanı doğrudan Başbakan'ın emrinde olmalı. TRT Genel Müdürü neyse TFF başkanı da öyle olmalıdır. TFF Başkanlığına hükümetin doğrudan el atmasının zamanı gelmiştir. Hiç kimse de öyle yada böyle dememeli. Bu olağanüstü durumda neşter atılmalı. ' dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu düşüncesi, diğer yorumcuların tepkisine neden oldu.

FENERBAHÇE'Yİ DÜŞÜRÜRDÜM
TFF Başkanının kim olacağı konusunda tartışmalar hala devam ederken, yeni seçilecek başkanın Şike Soruşturmasında hangi yolu izleyeceği de programda ele alındı. Eski hakem ve ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar da bu konuda düşüncüleri Ve Gol'de aktardı. Çakar 'Yarın Futbol Federasyonu başkanı olursam, ilk düşüreceğim takım Fenerbahçe olur ve vicdanen de rahat olurum ' dedi.

BEYAZ GAZETE