Denizli Belediyespor'dan maçın hakemine tepki

Kırklarelispor maçından mağlubiyetle dönen Denizli Belediyespor'dan maçın hakemine tepki.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, ligin 21.haftasında deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor'a 1-0 mağlup oldu. Alınan mağlubiyet camiada üzüntüyle karşılanırken, Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, maçın hakeminin net bir penaltılarını vermediğini söyledi. Hakemin taraftar baskısı altında kaldığını ileri süren Beştaş, karşılaşmanın ikinci yarısının ortalarında Eray'ın ceza alanı içinde resmen kolundan çekilerek düşürülmesini rakip takım yöneticilerinin bile penaltıolarak yorumladığını belirterek, bir puanlarının gasp edildiğini söyledi.

Maçın genelinde pozisyonlar bulduklarını ancak bunları da cömertçe harcadıklarını belirten Tanju Beştaş, 'Bireysel hata ile maçın başında gol yedik. Ozan'ın maçın ilk yarıda sakatlanıp oyundan çıkmasıyla erken oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Penaltımız da verilmeyince, en az bir puandan olduk. Cezalı oyuncularımız Zeynel ve Oğuzhan'ı bu maçta aradık. Alınan sonuçlar, ligin her şeye gebe olduğunu gösterdi. Bu nedenle hafta sonuoynayacağımız Alanyaspor maçı daha çok önem kazandı ' dedi

Denizli Belediyespor Kulüp Doktoru Mahmut Tekin, stoper Ozan'ın sağ uyluk arkasında yırtık şüphesiyle oyundan alındığını belirterek, 'Servergazi Devlet Hastanesi'nde MR'ını çektik. Sonucu yarın belli olacak ' dedi.

Kaynak: İHA