Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Medical Park Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak Medical Park Antalyaspor, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. Ayak bileğinde ödem oluşan İbrahim Dağaşan ve sezonu kapatan kaleci Sammy'nin yer almadığı antrenmanda, Kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminden rejenerasyon (yenileme) çalışması yaptı.

Antrenmanda gazetecilerin sorularını değerlendiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, puan sıralamasında yukarıları hedefleyen bir takım olduklarını belirtti. Özdilek, 'Bundan sonraki fikstürde, ilk sekiz için hedefi olan takımlara karşı oynayacağız. İlk sekiz içinde olmak istiyorsak her maçtan puan ya da puanlar almalıyız. Deplasmanda gösterdiğimiz performans iyi değil. Daha fazla puan toplamak lazımdı. Geçmiş çok önemli değil. Ligde rakiplerimiz ile aramızdaki puan farkları çokyakın. Beklide bu sezon en önemli karşılaşmamızı oynayacağız. Kazanmak için gideceğiz. İBB iyi bir takım. Son 7 haftayı final olarak görüyoruz. Önümüzdeki ilk maçta İBB. Amacımız orada kazanmak ' dedi

Hakemlerin verdiği kararlara saygı duyulması gerektiğini kaydeden Özdilek, 'Hakem hatalarında son 6 -7 haftaya bakmak lazım. Atılan oyuncular, verilmeyen gol ve penaltılar* Biz, her maçtan sonra aynı şekilde söylemimize devam ediyoruz. Hakemlere inanıyoruz. Onlar bizim için değerliler. Hata yapabilirler. Ama, herkesin gördüğünü görmemek insanları farklı duygulara itiyor. Bizim için de önemli karşılaşmalar. Moral, sıralama, ekonomik açısından bizim önemli. Daha dikkatli olmaları lazım. Son 6-7 haftadır buanlamda ciddi sıkıntılarımız var ' ifadesini kullandı.

ALİ ZİTOUNİ VE UĞUR İNCEMAN'IN AÇIKLAMALARI

Manisaspor karşılaşmasında alınan 3 puanın kendilerine büyük moral verdiğini belirten Tunuslu Ali Zitouni ise 'İyi bir performansla İBB maçına hazırlanıyoruz. Hedefimiz ilk sekiz. Son maçlara geliyoruz. Her maç bizim için final ve çok önemli. Bu karşılaşmalara ise 3 puan hedefi ile çıkıyoruz. İyi bir takımız. İlk sekiz içine gireceğimize inanıyorum ' ifadesini kullandı.

Kırmızı-beyazlıların başarılı oyuncusu Uğur İnceman ise ligin sonuna yaklaştıklarını ve alınacak her puan ya da puanların çık önemli olduğunu söyledi. İnceman, 'Alınacak puan ya da puanların değerini bilerek hazırlanıyoruz. Ve buna göre İstanbul'a gideceğiz. Geçen hafta aldığımız galibiyetin önemini bilerek, İstanbul Büyükşehir Belediye maçına çıkacağız. Mutlaka orada kazanmak istiyoruz. Hedefimiz ilk sekiz. O açıdan da önemli. Her şey bizim elimizde. Her hafta puan durumu bir galibiyet ya da birmağlubiyetle değişiyor. Dışarıdaki kötü performansımıza artık son vermemiz gerekiyor ' diye konuştu.

Diğer yandan, Kırmızı-beyazlılar yarın saat 16.00'da Ukrayna Süper Ligi takımı Tavria ile Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: İHA