Özdilek: Final Paslarını Değerlendirsek Galibiyetle Dönebilirdik (2)

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında son 20 dakikada final paslarını iyi değerlendirseler İstanbul'dan galibiyetle dönebileceklerini söyledi. Takımın İstanbul'da Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, "Hava şartları, saha şartlarına bakıldığı zaman önemli bir puan aldık.

  Maçın son 20 dakikasında final paslarını iyi yapabilsek galibiyete gidebilirdik. Bu ligde alınan her puan çok önemlidir. Bir de bu puan liderden alınınca daha önemli oluyor. Hafta sonu Trabzonspor maçıyla bunu birleştirmek istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Soğuk akşamda sıcak bir futbol oldu 'diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Galatasaray ile oynanacak maç öncesi en önemli transferiniz Necati, Galatasaray`a transfer oldu. Bu transfer etik mi ? 'sorusuna Mehmet Özdilek, şu cevabı verdi:

'Son gün böyle birşeyle karşılaşmak zihinsel olarak bizi yordu. 10 gün önce bu transfer olsa yorulmazdık. Necati`yi bırakmak düşüncemiz yoktu. 2 gün önce böyle bir süreçle karşılaştık. Necati, Galatasaray dönmek istedi. Ben büyük takımlar bir oyuncuyu istiyorsa gitmesinden yanayım. Necati, bize çok iyi hizmet etti. Ama gitmek isteyince onu tutmanın faydası olmayacağını gördük. İzin verdik. Biz yolumuza devam edeceğiz '