Galatasaraylı Sabri'den Ömer Çatkıç'a Tepki (2)

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, MP Antalyaspor'un kalecisi Ömer Çatkıç'ın maç sonunda yaptığı hareketlere sert tepki gösterdi.

  Sarı-kırmızılı takımın kendi evinde MP Antalyaspor ile oynadığı ve 1-1 sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Sabri, karşılaşmada mücadele eden iki takım oyuncularını tebrik ettiğni söyledi. Yıldız oyuncu, karşılaşmanın bitiminde Ömer Çatkıç`ın yaptığı hareketlerle ilgili olarak şunları söyledi:

``Ömer, her Galatasaray maçı sonrası provoke edici hareketler yapıyor. Anlamsız geldi bana. Ben bir Fenerbahçe maçında kırmızı kart dahi görmediğim halde 2 maç ceza aldım. Ömer her Galatasaray maçı sonrası yaptığı provokasyonlardan dolayı bir kez bile uyarılmadı. İnşallah tekrarlamaz. Antalyaspor futbolcusuna böyle çirkin hareketler yakışmıyor. Aklını başına alır inşallah ve bir daha yapmaz '

Sabri, karşılaşma içinse 'Zor maç oldu. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Pozisyonlara girdik atamadık. Puan kayıpları yaşadık. Bunlara takılıp hata yapmamak lazım. Bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor. 'diye konuştu.

Sabri Sarıoğlu, sakatlıklardan dolayı istenilen düzeye çıkamadığını ancak faydalı olmak için çok çalıştığını kaydetti. Yıldız futbolcu, yapılan eleştire de dikkate aldığını ancak bazı eleştirilere ise anlam veremediğini ifade etti.

Basın toplantısına katılan Semih Kaya da, 'Takım olarak pozisyona girdik. Gol yollarında şanssızdık. İlerleyen haftalarda puan kayıplarını telafi edeceğiz. Şanssız bir dönem oldu. Daha iyi olacağımızı düşünüyoruz 'diye konuştu.