Adanaspor'da İstanbul Güngörenspor Hazırlıkları Sürüyoradana

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, hafta sonu oynayacağı İstanbul Güngörenspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

  Adanaspor`dan yapılan açıklamaya göre, Çaykur Rizespor deplasmanından 1 puanla dönen Adanaspor, Osman Yereşen Tesislerinde çalışmalarına başlarken, takımda sakatlığı devam eden Tuna düz koşu yaptı. Bu futbolcunun durumunun hafta sonu netlik kazanacağı belirtildi.

Kırmızı kart cezaları devam eden Adnan ve Kibong`un, bu hafta da forma giyemeyeceği, Çaykur Rizespor maçında burun kemiğinde çatlak tespit edilen kaleci Tolgahan`ın durumunun belirsizliğini koruduğu ifade edildi.

Antrenmanlarda koşu yapan ve takımla çalışamayan başarılı file bekçisinin İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de İstanbul Güngörenspor`un hafife alınmayacak bir ekip olduğunu ve ikinci yarıda mağlubiyetleri bulunmadığını belirtti.

Eriş, bu maçı mutlak kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurgulayarak, ``İlk 6 sıra içinde yer almak adına galibiyetler serisi yakalamalıyız. Cumartesi günü oynanacak maça taraftarlarımızı bekliyoruz`` ifadeleri kullandı.

(KUT-AG-MTE)  

Kaynak: AA