Yeni Çansporlu Bayanlardan Teşekkür Toplantısı

Yeni Çansporlu bayanlar teşekkür toplantısı için bir araya geldi.

Yeni Çanspor Kulübü yönetici eşlerince organize edilen ve 4 Şubat 'ta yapılan “Yeni Çanspor Kadınlar Matinesi”nde görev alan bayanlara yönelik düzenlenen teşekkür toplantısı Yeni Çanspor lokalinde yapıldı.

Yeni Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel 'in eşi Ayşe Yüksel 'in pasta kesmesiyle başlayan toplantıda Ayşe Yüksel pastayı keserken, “Biliyorsunuz geçen hafta Yeni Çanspor adına hep beraber bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlik için gerçekten çok güzel çalıştık. Maddi ve manevi olarak Yeni Çanspor 'a büyük ölçüde destek olduk. Bu arada da eşlerimizin arkasında olduğumuzu gösterdik.

Ben hem onların adına hem kendi adıma hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Yeni Çansporlu bayanlar daha sonra hep birlikte gönüllerince eğlenirken, Yeni Çanspor 'a maddi ve manevi desteklerinin süreceğini kaydetti.Toplantıya Çan Kaymakamı Hasan Gözen 'in eşi Şükran Gözen, Kaleseramik Çanakkale İli Mülki Erkan İlişkileri ve Şirket Sözcüsü Remzi Gula 'nın eşi Mürüvvet Gula ve yönetim kurulu üyelerinin eşleri katıldı.

Kaynak: İHA