Yeni Çanspor Gelibolu Harb-işspor’u 6-0 Mağlup Etti

Çanakkale Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Çanspor, Gelibolu Harb-İşspor’u kendi sahasında 6-0 mağlup etti.

Çan İbrahim Bodur Stadı 'ndaki karşılaşmaya Yeni Çanspor, Ergin, Ali, Burhan, Mehmet, İsmail, Selman, Fatih, Arif, Cem, Volkan ve Stephan, konuk ekip Gelibolu Harb-İşspor ise Oğuzhan, Orhan, Emrah, Serdar, Aykut, Mert, Ferhat, Çağatay, Mustafa, Gürbüz ve Yalçın onbiri ile başladı.

Yaklaşık 50 kadar bayan taraftar ile tüm tribünlerin hemen hemen hepsinin dolu olduğu 6-0 sona eren maçta Yeni Çanspor 'un gollerini 17. dakikada Cem, 20 ve 77. dakikada Arif, 28. dakikada Fatih, 36. dakikada İsmail ve 45. dakikada Stephen kaydetti. Karşılaşmayı İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Yeni Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri de izledi.Yeni Çanspor, haftayı ligden çekilen İntepe 17 Gençlik maçı nedeniyle maç yapmadan hükmen 3-0 'lık galibiyetle 3 puan alarak geçirecek.

Kaynak: İHA