Ömer’li Bulls, Nets’e Mağlup Oldu

Ömer Aşık’ın takımı Chicago Bulls, dün gece New Jersey Nets’e 85-97 mağlup olarak bu sezon evindeki 2. yenilgisini aldı.

NBA 'deki heyecan dün gece oynanan 4 maçla devam ederken, Ömer Aşık 'lı Chicago Bulls United Center 'da ağırladığı New Jersey Nets 'e 85-97 'lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmaya 24-5 'lik bir seriyle hızlı başlayan konuk takım, maçın geri kalan bölümünde de aradaki farkı koruyarak rakibine geri dönme şansı tanımadı.

Derrick Rose sakatlığından dolayı bu maçta da forma giyemezken, Bulls bu sonuçla evindeki ikinci, toplamda ise sekizinci mağlubiyetini aldı.

Sene başında Beşiktaş Milangaz forması da giyen Deron Williams 29 sayı, 8 asistle takımını galibiyete taşırken, Kris Humphries 24 sayı, 18 ribaundla double-double yaptı. Milli oyuncumuz Ömer Aşık ise 13 dakika süre aldığı karşılaşmada sayı kaydedemezken, üçü hücum olmak üzere 8 ribaund aldı ve bir de blok yaptı.

Mücadeleyi 16 'şar sayıyla tamamlayan Carlos Boozer ve Mike James 'in sayıları ise galibiyet için yeterli olmadı. Bir diğer Milli basketbolcumuz New Jersey Nets 'li Mehmet Okur ise devam eden sakatlığından dolayı bu maçta da forma giyemedi.

Gecenin diğer karşılaşmalarında; San Antonio Spurs uzatmaya giden maçta Los Angeles Clippers 'ı 103-100 yenerken, Memphis Grizzlies, Golden State Warriors 'u 104-103, Portland Trail Blazers da Atlanta Hawks 'ı 97-77 'lik skorlarla geçti.