Keçiörengücüspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı

Lig 2. Grupta 8 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen lider Nazilli Belediyespor, Keçiörengücüspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı

En yakın rakibi olan Keçiörengücüspor ile maç fazlasıyla 12 puan fark bulunan Nazilli Belediyespor'da puan farkını koruma hesapları tutmadı. Yer yer buzlu olan sahada gergin geçen maçta 33. dakikasında Serdar'ın kullandığı serbest vuruşta baraja çarparak yön değiştiren topla geriye düşen siyah-beyazlı ekip maçın geri kalan dakikalarında istediği golü bulamadı.

Gol yollarında sıkıntı çeken Nazilli Belediyespor büyük umutlarla 12 saatlik yolculuk yaparak Ankara'ya gelen taraftarlarına puan veya puanları armağan edemezken, aldığı mağlubiyet ile Batman Petrolspor ile puan farkını 8'e düşürdü. Sahasında 12 maçta 34 puan toplayan Nazilli Belediyespor dış sahada ise 24 puan toplayabildi. Aktepe stadında karşılaşmayı Nazilli'den gelen ve Ankara'da yaşayan 300 Nazilli Belediyespor taraftarı ile yaklaşık bin Keçiörengücüsporlu taraftar izledi. Nazilli Belediyespor taraftarı 4 otobüsle başlayan 12 saatlik Ankara yolculuğunda bir otobüsünün arızalanması nedeniyle Dinar'da bıraktı. Arızalanan otobüsteki taraftarlar ise süren Karşılaşmayı Keçiörengücüsporlu Yöneticilerin yanı sıra Nazilli Belediyesporlu yöneticilerden Özgen Türker, Nurettin Özkat, Haluk Öztürk, Nevzat İzgü, Yaşar Gözdaş, Nuri Aslan, Tacettin Demirağ, eski Başkan Engin Topçu, eski yönetici Gürdal Yüzügüler ile Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Özdemir ile yöneticileri maçı birlikte izledi.Maçın 62. dakikasında Keçiörengücüsporun taraftar grubu Akbabalar kendi aralarında tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken emniyet ekipleri olaya müdahale ederek büyümesini önledi. Dk.74 girdiği mücadele sonucu sakatlanan Keçiörengücüsporlu Serdar'ı saha kenarına sedye ile alınmasına yardımcı olan Mehmet Taş taraftarlar tarafından önce alkışlandı daha sonra ise 'Helal olsun sana' sloganlarıyla tebrik edildi.

MAÇTAN DAKİKALAR:Dk.5; Karşılaşmada ilk atağı ev sahibi ekip Keçiörengücüspor geliştirdi. Sağ kanattan köşe atışı kullanan Serdar'ın şutunda topu ceza alanında defansın uzaklaştırdığı topu ceza sahası dışında düzeltip vuran Ferit'in şutu az farkla auta çıktı.Dk.15; Sol kanattan atak geliştiren Keçiörengücüspor'da ceza yayında topla buluşan Alican'ın yerden vurduğu sert şutu kaleci Hakan 2 hamlede güçlükle kurtardı

Dk.20; Sol kanattan atak geliştiren lider Nazilli Belediyespor'dan Gökhan'ın ara pasında topla buluşan Muğdat, defansta Muharrem'i çalımlayarak defansın arasından topa sert vurdu. Kaleci Ömer'i geçen top sol kale direğini sıyırarak yan ağlarda kaldı.Dk.30; Sağ çaprazdan topa sert vuran Muharrem'in şutunu kaleci Hakan tokatladı. Dönen topa 6 pas üzerinden vuran Sinan'ın şutunu çizgi üzerinden Hüseyin kafasıyla kornere çeldi.

Kaynak: İHA