Turkcell Goller Cepte Üyelerinin Sayısı 1 Milyona Ulaştı

Futbol heyecanını cebe taşıyan Turkcell GollerCepte servisine üye futbolseverlerin sayısı 1 milyona ulaştı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yenilenen ''Turkcell Goller Cepte'' servisi ile futbolseverler artık sadece maç sırasında değil, maç oynandıktan sonra da golleri ve maçın özet görüntülerini cepten izleyebilecek.

Devam eden 2011-2012 futbol sezonunda abonelerin 65 milyon gol videosu izlediği servis, yenilenen içeriğiyle cepte futbol keyfini çok daha üst seviyeye taşıyor.

Abone sayısının 1 milyona ulaştığı servis sayesinde, ''Spor Toto Süper Lig'' ve ''Bank Asya 1. Lig'' paketi aboneleri ''https://gollercepte.tv'' adresi üzerinden golleri ve maçın özet görüntülerini cep telefonundan izleyebiliyor.

En güzel goller, kritik pozisyonlar, puan durumu ve haftanın panoramasının da video olarak her hafta abonelerin cebine geldiği serviste, Ziraat Türkiye Kupası'nda atılan goller, ''UEFA Şampiyonlar Ligi'', ''UEFA Avrupa Ligi'' ve ''İngiltere Premier Lig'' heyecanı da cepten takip edilebiliyor.

GollerCepte servisi, takım başı haftalık 1,5 TL olarak ücretlendiriliyor. Gol ya da haftanın panoraması videolarını izlerken kullanılan data için ayrıca ücret alınmıyor.

(UĞR-KÖS-KAF)

Kaynak: AA