Nazilli Belediyespor Ter Attı

Spor Toto 3. Lig 2. grup takımlarından lider Nazilli Belediyespor, Ankara deplasmanına cumartesi gününden giderek hazırlıklarını sona erdirdi.

İzmir'de Ankara'ya uçakla yolculuk yapan Siyah-Beyazlı ekip Ankara'nın en önemli otellerinden Rixos'da konaklıyor. Ankara Tandoğan tesislerinde ter idmanı yapan siyah-beyazlı ekip maç saatini bekliyor.Sabah saat 08:45 sıralarında Nazilli'den İzmir'e giden Nazilli Belediyespor kafilesi, 11:45 Ankara uçağı ile 1 saatlik hava yolculuğu yapan siyah-beyazlı ekip Rixos otelde konaklama yaptı.

Öğle yemeğinin ardından dinlenen ekip, saat 16:30'da da Nazillili olan ve Ankaragücüspor da top koşturan Aydın Toscalı'nın girişimi ile siyah-beyazlı ekibin kullandığı Ankaragücü Tandoğan tesislerinde ter idmanı yaparak hazırlıklarını sonlandırdı. Maç saatini dinlenerek bekleyecek ekip Ankara'ya Kaleciler Hakan ve Kurtuluş, savunmada Erdinç, Erhan, Lider, Bora, Hüseyin Bülbül ve Erdal, Orta sahada Hüseyin Demir, Mehmet Taş ve Ali Setirikli, kanat oyuncularından ise Fatih Üge, Fatih Özer ve Aykut Yenen, Forvette ise Muğdat, Okan Sarı, Gökhan ve Emre ile geldi.Rehavete girmemek bizim için çok önemli diyen Teknik Direktör Mustafa Ceviz; 'Ter antrenmanı yaparak hazırlıklarımızı sona erdirdik. Artık maç saatini bekleyeceğiz. Ankara'da hava şartları kış şartlarına göre yerlerde kar var. Soğuk bir iklim olduğu için oyuncularımızla gerekli görüşmeyi yaparak adapte olmaya çalıştık. Keçiörenspor ile aramızda şuan 12 puan farkımız olmasına rağmen 1 maç fazlamız var. Bu maçı alarak farkı korumaya çalışacağız. 2.yarıya biz çok iyi çıkış yaptık ama rakibimiz 2. yarıya ise puan özellikle kayıplarıyla başladı. Fakat bu tür maçların konsantrasyonu çok farklı olur çünkü sezon başından beri şampiyonluk için yarış halinde olduğumuz rakibimizin bizim maçımızı çok önemsediğini biliyoruz. Kalan 13 maçımıza bakıldığında lider olarak avantajlı gibi görünsek de ciddiyeti elden bırakmadan disiplinli ve bütün maçların önemini futbolcularımız, teknik heyetimiz ve yönetimimizle farkındayız. Başta onursal başkanımız Haluk Alıcık olmak üzere yönetimimiz ve futbolcularımızla sezon sonunda şampiyon olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Nazilli Belediyespor camiası olarak kesinlikle rehavete kapılmıyoruz. Puan farkının bizi rahatlattığı gibi bir durum yok her maçta olduğu gibi kazanma hırsımızla Keçiörengücü maçından galip gelmeye çalışacağız. İnançlı, mücadeleci ve iyi oynayarak rakibimizin direncini kıracağız. Özellikle maçı alarak puan farkını azaltmak isteyen bir Keçiörengücü ile oynayacağız. İnşallah sahadan galip ayrılarak deplasmana gelen yönetimimize, taraftarımıza ve Nazilli halkına armağan etmek istiyoruz ' dedi

Kaynak: İHA