Mehmet Özdilek: İlk 8 De Olmak İçin Mücadele Edeceğiz

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligde ilk 8’de olmak için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig 'in 27. haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Manisaspor 'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklama yapan kırmızı - beyazlı Teknik adam Mehmet Özdilek, bugünkü Manisaspor karşılaşmasının her iki takım içinde önemli olduğunu vurguladı. Orduspor maçında alınan mağlubiyetin kendilerini beklenmedik potaya soktuğunu kaydeden Özdilek, “Ancak bu maçı kazanarak tekrar hedefimize odaklandık. Kazanmamız güzel. Yukarıdaki takımlara yaklaşmak önemli.” dedi.

Ligin tamamlanmasına 7 hafta kaldığını hatırlatan Özdilek, üst sıraları hedefleyen takımlara karşı önümüzdeki haftalarda mücadele edeceklerini açıkladı. Ligde önemli olan son bitiş durumu olduğunu açıklayan Özdilek, şöyle devam etti:

“Ligde ilk 8'i kovalayan bir takımız ve bu 8 takım içerisinde olmak istiyoruz. Başarmak için de mücadele edeceğiz. Manisaspor karşılaşmasının da kazanılması gereken bir maçtı. Kazandığımız içinde mutluyuz. Puan anlamda önemli bir maçtı. oyuncular ciddi efor sarf ettiler. Soğuk havada alınan galibiyet bizleri ısıttı. Oyuncularıma performanslarından dolayı tebrik ediyorum.”
Medical Park Antalyasor 'un takım kaptanı Ömer Çatkıç, önemli bir galibiyet aldıklarını hatırlatarak, ligde hedeflerinin ilk 8 içerisinde yer almak olduğunu açıkladı. Kırmızı - beyazlı oyuncu Ali Tandoğan 'da bugünkü maçın zor olacağını bildiklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Bu maçı kaybetmemiz durumunda ligde zor durumda kalacaktık. Kazanırsak da üst sıralara yaklaşacaktık. Hafta içi çok iyi hazırlandık.”

'NE GALİBİYETİ NE MAĞLUBİYETİ HAK ETTİ '
Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında ne mağlubiyeti ne de galibiyeti hak ettiklerini ifade etti. Maçın hakkının beraberlik olduğunu söyleyen Özat, “60. dakikaya kadar sakatlıklar nedeniyle 3 oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldık. Murat, Nizamettin ve Isaac'in sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu tür maçlarda sakatlıklar nedeniyle yapılan değişikliklerin takımı olumsuz etkiliyor.” diye konuştu.

Ligde çemberin de daraldığına işaret eden Özat, kötü gidişe dur demeleri gerektiğini aktardı.

Manisasporlu Murat Erdoğan, iyi oynamalarına rağmen Antalya maçından puansız döndüklerini açıklarken, Hikmet Balioğlu ise kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini vurguladı.