Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Antrenörü Deringöl:''Maçın kırılma noktalarında hakemlerin çaldıkları düdükler şevkimizi kırdı''

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Homend Antakya Belediyesi'ni 81-72 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, sergiledikleri iyi mücadele neticesinde kazandıklarını söyledi.

Kalaycıoğlu, düzenlenen basın toplantısında, takımın son haftalarda etkili bir mücadele ortaya koyduğunu, üst üste aldıkları galibiyetlerin de bunun sonucu olduğunu belirtti.

İkinci periyot hariç, oyunun kalan bölümlerinde rakiplerine üstünlüklerini kabul ettirdiklerini ifade eden Kalaycıoğlu, ''Onlar da iyi mücadele etti. Bu sezon takımların birbirine yakın güçte olduğu bir lig yaşıyoruz. Homend Antakya Belediyesi de bunlardan biri. Rakibimiz karşısında sergilediğimiz iyi mücadele neticesinde kazandık'' dedi.

Kalaycıoğlu ayrıca, salonu doldurarak takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

Genç oyuncu Ebru Koçak ise, iyi mücadele ettiklerini, sahada olan kadar kenardakilerin de heyecan yaşadığını söyledi.

İlk kez oynadığı için heyecanlı olduğunu ifade eden Koçak, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

-Antakya cephesi-Homend Antakya Belediyesi Antrenörü Levent Deringöl de, galibiyet parolasıyla geldikleri deplasmanda kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Ligin sonuna doğru yaklaşıldığına işaret eden Deringöl, ''Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında zaman zaman iyi, zaman zaman da kötü oynadık. Ancak maçın kırılma noktalarında hakemlerin çaldıkları düdükler şevkimizi kırdı. Bireysel olarak da kötü savunma yaptık. Çünkü iki oyuncudan 58 sayı yedik. Bu basketbolda ender rastlanan durumlardan biri. Kazanmak için çok çalışmamıza rağmen bunu başaramadık'' diye konuştu.

Deringöl, ligde tehlikeli bölgede olduklarını anımsatarak, bir veya iki maç kazanarak ligde kalacaklarını ifade etti.

(VEG-ST-ANI-MTE)

Kaynak: AA