Maçın Ardından

Karşıyaka teknik direktörü Uğur:''Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz''

Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Kemalettin Şentürk, ''Çok özverili ve arzulu oynadığımız maçta, sadece kazanamadığımız için üzgünüz'' dedi.

Şentürk, 1-1 biten Karşıyaka maçının ardından yaptığı açıklamada, çok iyi mücadele ettiklerini, son dönemlerin en iyi maçını oynadıklarını söyledi.

Futbolcularının, maçın ikinci yarısında gol atamamanın da stresiyle zaman zaman zorlandığını belirten Şentürk, ''Bu stresi atmaları için maç kazanmaları gerekiyor. Üzerimizdeki maç kazanamama baskısı, hepimizi etkiledi. Gidilen yol doğru, futbolcularım her geçen gün üzerine koyarak geliyorlar. Tek sıkıntıları galibiyet'' dedi.

Karşıyaka teknik direktörü Mustafa Uğur da, saha ve hava koşullarının uygun olmadığı bir ortamda çok iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Maçın ikinci yarısında birçok gol pozisyonu yakaladıklarını belirten Uğur, ''Bu pozisyonları değerlendiremedik ama son dakikalarda attığımız golle 1 puana ulaştık. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah çıkışımız sürer'' diye konuştu.

Kaynak: AA