Kayseri Kaskispor Lideri Devirdi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. hafta maçında lider Fenerbahçe'yi konuk eden Kayseri Kaskispor, rakibini eli boş gönderdi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Kaskispor Antrenörü Ayhan Avcı, 'Oyuncular Fenerbahçe maçını istedi çok iyi oynadılar. Bu sezon ilk kez bu kadar akıllı oynadılar. Bu galibiyet hiç bir şekilde prestijden fazla önemi yoktu. Önemli olan Perşembe günü oynanacak olan Botaş karşılaşması. Bizim bir hedefimiz var. Oynadığımız üç kulvarda da yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum ' dedi.

Kaskispor takım kaptanı Tuğçe Canbaz ise, 'Bizim için önemli bir galibiyetti. Ancak bu galibiyeti şu dakika itibarı ile unutmalıyız. Botaş karşılaşması bizim için tarihi bir maç. Bu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz ' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Antrenörü Georgios Dikaioulakos, rakibin agresif bir savunma yaptığını dile getirerek, 'Rakibimiz akıllı ve agresif savunma yaptı. Maça kötü başladık. Kontrolü sağlayamadık. Rakibimizde 5 oyuncu çift haneli rakamlara ulaştı. Buda mağlubiyeti kaçınılmaz kıldı. Hafta içinde Avrupa'da mücadele edecek her iki takımada başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Kaynak: İHA