Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor Maçına Hazır

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, futbolcular teknik ağırlıklı çalışma yaptı.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın çok zor bir maça çıkacaklarını, ancak kazanmaları halinde önlerinin de biraz daha açılacağını söyledi.

Ligin ikinci yarısında, bugüne kadar iyi bir süreç yaşadıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini anlatan Kokmaz, şöyle dedi:''Eskişehirspor karşısında istediklerimizi elde etmemiz lazım. Zor bir maç olacak. Buradan da kayıpsız çıkarsak önümüzü daha rahat görebiliriz. Geçmişteki kazanılan her maç ve bundan sonraki kazanılacak her maç tabii ki bizim için önemli bir adım. Eskişehir'de saha ile de mücadele etmek zorunda kalacağız. Başka bir saha olmadığı için o sahada oynayacağız. Bu saha ile baş etmek zorundayız. Yarınki maçta sahanın durumunu bilmediğimiz için buz gibi olacağını düşünüyoruz. Bunu da yarın göreceğiz.''Kardemir Karabükspor kafilesi, karayolu ile bugün Eskişehir'e hareket edecek.

Kaynak: AA