İmam Hatip Lisesi Oyuncuları Futsal Turnuvasında İl Birincisi Oldu

Zonguldak'ta düzenlenen salon futbol turnuvasında birinci olan Ereğli İmam Hatip Lisesi Genç futbol takımı, grup elemelerine hazırlanıyor.

Zonguldak 'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen salon futbol (FUTSAL) turnuvasına katılan Anadolu İmam Hatip Lisesi genç futbol takımı, finalde karşılaştıkları Atatürk Anadolu lisesini 8–2 mağlup ederek şampiyon oldu.

14 Takımın katıldığı ve zorlu maçlar sonrasında finale kalan Anadolu İmam Hatip Lisesi, geçtiğimiz sene elde ettiği birinciliği bu sene de kazandı. Geçtiğimiz sene katıldığı Türkiye grup elemelerinde başarılı olamayan Anadolu İmam Hatip lisesinin bu sene ki hedefi gruplarda da başarılı olmak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Karaoğlu, il şampiyonasında başarılı olan takımlarının Türkiye Gruplarında da başarı sağlamak olduğunu söyledi.

Karaoğlu konuşmasında, “Okul takımımız Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen salon futbolu şampiyonasında geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de birinci oldu. Türkiye grup elemelerine gidecek olan takımımızın yapacağı maçlarda başarılı olacağına eminiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu başarının alınmasında emeği olan başta oyuncularımız olamk üzere Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Bozkurt ' u da kutluyorum.” dedi.

Takım oyuncularından Ferdi Çetin de, Türkiye grup maçlarında İlçeyi ve İmam Hatip Lisesi'ni en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.