Hiddink Yeni Takımının Çalışmalarına Katıldı

Bir dönem A Milli Futbol Takımı'nda da görev yapan ve Anzhi Mahaçkala kulübüyle anlaşan Hollandalı teknik direktör Guss Hiddink yeni takımının çalışmalarına katıldı.

Cuma akşamı Belek 'e gelen ünlü hoca takım oyuncularıyla bir araya gelerek tanıştığı ve kısa bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı 'nın eski çalıştırıcısı Hiddink Cuma günü Rusya 'ya giderek Anzhi takımıyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Görüşmelerin ardından akşam saatlerinde deneyimli hoca Belek 'e gelerek takımının başına geçti.

Takım oyuncularıyla bir araya gelen Hollandalı hoca yeni öğrencileriyle tanıştı. Tanışma esnasında Hiddink 'in oyunculara zorlu süreçten geçeceklerini ve ciddi çalışmalar yapılması gerektiğini söylediği bildirildi.

Bugün takımıyla ilk antrenmana çıkan Hiddink, sahada futbolcularla kısa bir konuşma yaptı ve idman esnasında futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Antalya 'da yaklaşık iki hafta kampta bulunacak olan Anzhi, 21 Şubat'ta Shakhtar Donetsk takımıyla hazırlık maçı yapacak.