Güreşçiler 'olimpik Gün' İçin Trt'nin Konuğu Oldu

Bu yıl Londra'da yapılacak olan 2012 Londra Yaz Olimpiyat Oyunları'nın hazırlıkları devam ederken, ülkelerde kendi sporcularıyla ilgili programlar hazırlıyor.

Türkiye'nin dünya ve Avrupa'da olduğu gibi olimpiyatlarda da madalya lokomotifi olan güreşle ilgili TRT Spor özel programlar hazırlıyor. 'Olimpik Gün' adlı TRT Spor'un yeni programının ilk bölümünde ise güreş ekranlara gelecek.

TRT Spor 'da ekranlara gelecek olan “Olimpik Gün” ilk programı olan güreşle ilgili çekimler başladı. Sarıyer'deki Mersinli Ahmet Kamp ve Güreş Eğitim Merkezi'nde bulunan Grekoromen Güreş Milli Takım'ın kampında yapılan çekimlerde renkli görüntüler ortaya çıktı.

5 Ağustos 2012 tarihinde grekoromen güreş ile başlayacak olan Londra Olimpiyatları'na yönelik olarak Mart 2012'de yayınına başlayacak olan “Olimpik Gün” adlı programda her branştan röportaj ve görüntüler yayınlayacak.

Sarıyer'de bulunan Grekoromen Güreş A Milli Takım kampına gelen program çekim ekibi ilk olarak Teknik Direktör M. Akif Pirim ile antrenörler ve olimpiyat vizesi alan güreşçiler Nazmi Avluca, Selçuk Çebi, Rıza Kayaalp ve Cenk İldem ile ilgili bölümleri çekti ve röportajlar gerçekleştirdiler. Ekip, bugün güreş ve antrenmandan görüntüleri ile röportajlar çekecek.

TRT Spor ekibinin Grekoromen stilden sonra, Antalya 'da kamp yapan Serbest Güreş A Milli Takım'ın kampına giderek çekimlerine burada devam edeceği belirtildi.