Çankırıspor'u Ağırlayacak Olan Eyüpspor'da Hedef 3 Puan

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta yarın kendi saha ve seyircisi önünde Çankırıspor ile karşılaşacak olan Eyüpspor galibiyet hesapları yapmaya başladı.

Bugün Eyüpspor tesislerinde Hasan Çelik yönetiminde yapılan idmanla Çankırı maçı hazırlıklarını tamamlayan Eyüpspor Green Park Hotel 'de kampa girdi. Eyüpspor 'da sakat olan Mehmet Tosun ile Adanademirspor maçında kırmızı kart gören Halil Çelik kadroda bulunmuyor.

Hasan Çelik kampta yaptığı açıklamada artık puan kayıplarının telafisi olamadığını ve Çankırı maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ifade etti. Çelik, şöyle konuştu:
''Çankırı 'yı yenip üst sıralara çıkmak istiyoruz. Artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Eğer hedeflerimize ulaşmak istiyorsak bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Çıkışımızı Çankırıspor maçında da sürdüreceğiz.”

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZİ ADETA KAMÇILIYOR
Bu arada Hasan Çelik, Çankırıspor'un yarıştaki rakipleri olduğunu, 6 puanlık maç oynayacaklarını da belirterek, tehlikeli bölgeden uzaklaşmanın tek yolunun bu maçı mutlaka kazanmak olduğunu söyledi.

Çelik maç esnasında taraftar desteğinin önemine değinerek, ''Çankırıspor maçını kazanacak donanıma ve gerekli yeteneğe sahibiz. Ama taraftarlarımızın desteği bu maçta çok önemli.'' ifadelerini kullandı, sözlerini şöyle tamamladı:

''Karşılaşmanın her saniyesinde onların desteğini hissetmek istiyorum. Çünkü onların gücünü hissetmek, sahada bizi adeta kamçılıyor. Taraftarımızla ayrılmaz bir bütünüz. Bu maçı kazanacaksak tek yürek olup kazanacağız.”