Boluspor'a Taraftar Desteği

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un taraftarları zorlu Adanaspor karşılaşması öncesi teknik heyet ve futbolcuları kulüpte ziyaret ederek moral verdi.

Ligin 22. haftasında deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacak olan Boluspor, bu zorlu karşılaşma için sabah saatlerinde Adana'ya hareket etti. Kafile Adana'ya hareket etmeden önce Kırmızı-beyazlı takımın taraftar gruplarından Cadde 14 ve 1965 Taraftarlar Derneği üyeleri kulübü ziyaret etti.

Kulüp binasına gelen 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zikrullah Büyüktopaç, Cadde 14 Grubu lideri Fatih Altundal ve dernek üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldiler. Dernek başkanları, her zaman Boluspor'un yanında olduklarını ifade etti.

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise taraftarlara teşekkür ederek, 'Biz de sizler gibi Boluspor'un başarılı olması için emek harcıyoruz. Taraftar bizim için her zaman itici güçtür ' diye konuştu. Taraftarlar zorlu Adanaspor maçı öncesi futbolculara başarılar diledi ve kafile daha sonra Adana'ya hareket etti.

Kaynak: İHA