Batman'da Liselerarası Futbol Turnuvası Sürüyor

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa olarak düzenlediği Liselerarası Futbol Turnuvası devam ediyor.

Toplam 18 takımın katılımıyla 13 Şubat 'ta başlayan şampiyonada takımlar 4 ayrı grupta 29 Şubat 'ta oynanacak finale kalabilmek için kıyasıya mücadele veriyor. Turnuvada gençlerin daha verimli vakit geçirmeleri amaçlanıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, 19 Mayıs Sentetik Çim Saha'da günde 4 müsabaka ile süren maçlara tüm Batmanlı sporseverleri ve özellikle okul takımlarında oynayan sporcuların velilerini beklediklerini söyledi.

Ekinci, “Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Liselerarası Futbol Turnuvası'nı birlikte yapıyoruz. Amacımız gençlerin profesyonel bir sahada ve ciddi bir organizasyonda oynayarak, futbolun ne kadar zor ve ciddi bir spor dalı olduğunu göstermektir. Onun için sahada ve komisyonda tecrübeli ve futbolun içinde olan arkadaşlarımızı özellikle seçtik.” dedi.
Okulları ve tüm spor branşlarını önemsediklerini belirten Ekinci, sportif faaliyetlerin kaynaştırıcı, birleştirici yönüne vurgu yaparak, gençlerin daha sağlıklı ve verimli vakit geçirmeleri için çaba sarf ettiklerini ifade etti

Ekinci, “Özellikle genç erkeler futbol şampiyonasına ilgi gösterip katılım sağlayan futbol takımlarının tüm sporcu, beden eğitimi öğretmenleri ve okul idarecilerine katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum. Okullarımız futbola olan hassasiyeti tüm salon sporlarında da göstermelerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.