Arşiv ve Özetlerle Zenginleşen Gollercepte Milyonlara Ulaştı

Futbol heyecanını cebe taşıyan Turkcell GollerCepte servisine üye futbolseverlerin sayısının 1 milyonu aştığı belirtildi.

Yenilenen sistemle futbolseverlerin artık sadece maç sırasında değil, maç oynandıktan sonra da golleri ve maçın özet görüntülerini cepten izleyebileceği, haftanın panaromasıyla futbola doyacağı açıklandı.

Turkcell 'in futbol tutkunu müşterileri için sunduğu GollerCepte servisi 1 milyon üyeye ulaştı. 2011 - 2012 sezonunda 65 milyon gol videosu izleten Turkcell GollerCepte servisi yenilenen içeriğiyle cepte futbol keyfini çok daha üst seviyeye taşıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yenilenen formatla futbol keyfinin 90 dakikayla sınırlı kalmayacağı, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig paketi abonelerinin artık sadece maç sırasında değil, maç oynandıktan sonra da https://gollercepte.tv adresi üzerinden golleri ve maçın özet görüntülerini cepten izleyebilecekleri belirtildi.

En güzel goller, kritik pozisyonların yanı sıra puan durumu, bir sonraki haftanın fikstürünü de içeren haftanın panaroması da video olarak her hafta tüm paket abonelerinin cebine geleceği de ifade edildi.

Abonelerin Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig maçlarının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası 'nda mücadele eden takımlarının gollerini de cepten izleyebileceği açıklandı. Ayrıca bu hizmetin sadece Türkiye ile sınırlı kalmadığı, isteyen futbolseverlerin Avrupa paketine üye olarak, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve İngiltere Premier Lig heyecanını da cepten takip edebilecekleri belirtildi.

ABONELERE KONTUR YA DA DAKİKA KAZANDIRIYOR
Turkcell GollerCepte servisine abone olan taraftarlar, tuttukları takımın gollerini maç oynandığı sırada her an her yerde izleme avantajını yaşarken galibiyet ve beraberlik halinde ücretsiz dakikalar kazanıyor.

Turkcell, GollerCepte abonelerine takımlarının sezon sonuna kadar Spor Toto Süper Lig 'deki her galibiyeti için tüm Turkcell 'lilerle 20 TL değerinde 50 dakika günlük konuşma hediye ediyor. Beraberlik halinde de yine taraftarın kazanacağı, her beraberlikte 12 TL değerinde 30 dakika ücretsiz konuşma ile ödüllendirileceği belirtildi.

Kampanyadan yararlanmak için de kazan yazıp 7777 'ye kısa mesaj göndermelerinin gerektiği, GollerCepte servisinin, takım başı haftalık 1,5 TL olarak ücretlendirildiği, gol ya da haftanın panoraması videolarını izlerken kullanılan data için ayrıca ücret alınmadığı açıklandı.

Turkcell GollerCepte abonesi: 1 milyon
2011-2012 sezonunda cepten izlenen gol sayısı: 65 milyon
2011-2012 sezonunda Süper Lig 'de en çok izlenen 3 gol:
1. Eboue (Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 0)
2. Simao (Beşiktaş - Fenerbahçe: 1 - 0)
3. Elmander (Galatasaray-Fenerbahçe: 2 - 0)
2011 - 2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig 'de en çok izlenen 3 takım ve sıralamanın ise şöyle olduğu belirtildi:
1. Galatasaray
2. Fenerbahçe
3. Beşiktaş