Amatör Topçu Futbol Prensine Seçildi

Adıyaman’da 1. amatör küme A grubunda oynayan topçu futbol prensine çağrıldı.

TRT ile İngiltere 'nin Liverpool takımını işbirliğiyle Türkiye seçmelerinin 16 bölgede yapıldığı 11-12 Şubat 2012 tarihinde Diyarbakır 'daki seçmelerinde futbol prensi Adıyaman 1.amatör kümede mücadele eden Adıyaman petrol gençlik spor kulübünden Bereket Üzümcü seçildi.

Adıyaman Petrol Gençlik Spor Kulüp Başkanı Hasan Basri Yüzer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sporcularımızdan Bereket Üzümcü 'nün, Futbol Prensi 'ne seçilmesi camiamız tarafından sevinçle karşılanmıştır.

Sporcumuzu kutluyorum gayemiz diğer gençlerin de başarılı olmaları için gayretli çalışmalarını birikimlerini daha üst seviyelere çıkarmaları içindir.'' diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bu sezon genç ve yetenekli sporcuları takımımız bünyesinde topladık. Bu sporcularımız Adıyaman 1. Amatör kümede A Grubu lideri olarak maçlara devam etmektedir. Bu da başarılı bir performans sergilediklerini gösteriyor. Play - off'lara kalarak başarılı bir performans sergilemek istiyoruz. Genç futbolcularımızın başarıları ilimiz ve ülke futboluna katkı sunacaktır.”