Alex De Souza: İkinci Yarıda Galibiyeti Hak Ettik

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Sivasspor karşılaşmasının ikinci yarısında gösterdikleri performansla mücadeleyi kazanmayı hak ettiklerini söyledi.


Sarı-lacivertli takımın kendi evinde Sivasspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısana oğlu Felipe ile birlikte katılan Brezilyalı yıldız oyuncu, 'Maça iyi başladık. Daha sonraki dönemde hatalar yapmaya başladık. Yenilen iki gol yüzünden ilk yarıyı mağlup kapattık. İkinci yarı başlamadan önce hocanın uyarıları oldu. İkinci yarı bizim kontrolümüz altında geçti. İkinci yarıda gösterdiğimiz performansla maçı kazanmayı hak ettik. ' diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Twitter üzerinden Aykut Hoca'yı eleştirdiğin konuşuluyor. Bunun için neler söyleyeceksin? ' sorusuna Alex, şu cevabı verdi: 'Ben twittere kendi inisiyatifimle giriyorum. Son zamanlarda girmemeyi tercih ediyorum. Çıkan haberler sonrasında uyarılarda bulunduğu gibi haberler yanlış haberler. Bana çok soru soruldu ben de cevaplar verdim ama bu cevaplar yanlış yerlere çekiliyor. Sanki ben hocamızı eleştiriyormuşum gibi bir durum ortaya çıktı. Ben hocamızı eleştirecek olsam bunu twitter üzerinden yapmam. Ben hoca değilim, tercihleri hocamız yapar. Ayrıca hocayı eleştirme yetkisine de sahip değilim. Bir sorun olursa da bunu twitter üzerinden değil yüz yüze konuşarak yaparım. Twitter üzerinden vermiş olduğum cevaplar yanlış yöne çekildi ben de kendimi geri çektim. Polemiğin içinde olmak istemiyorum '
Fransız bir gazetecinin yeni transfer Sow için sorduğu bir soruya ise yıldız oyuncu, 'Çok kaliteli bir futbolcu. Oynadığı kulüplerde kendisini kanıtladı. Üçüncü maçında iyi bir performans ortaya koydu. Önümüzdeki maçlarda etkili olacaktır ' diye cevap verdi.