Teknik Direktör Aykut Kocaman ve Fenerbahçeli Eski Futbolcular Silivri'de

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı 'Futbolda Şike' davasında bugün 4.duruşma görülüyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Basketbol Takımı Koordinatörü Aydın Örs ve çok sayıda eski futbolcu da duruşmaya izleyici olarak katıldı.

Davanın dün görülen celsesinde iddianamenin 351. sayfasına gelinmişti. İddianamenin okunulması ile başlanan 4. celsede aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 22 tutuklu sanık ile Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 6 tutuksuz sanık hazır bulundu. Sanıklar duruşma salonuna alınırken yakınlarına el salladı ve bazı sanıkların yakınlarına kar yağışını sordukları görüldü.

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci iddianamenin okunulmasına geçilmeden önce 15 gün önce mahkemelerine atanan üye hakim Bülent Kınay'ın da duruşmalara katılacağını ifade etti. Duruşmanın başlamasından kısa bir süre sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe Basketbol Takımı Koordinatörü Aydın Örs, basketbol takımı menajeri Nedim Karakaş, Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Menajeri Violet Duca, Fenerbahçeli eski futbolcular, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu, SaffetSancaklı, Selçuk Yula, Ogün Altıparmak, Erdi Demir, Hasan Vezir ve Semih Yuvakuran'ın da aralarında bulunduğu bir çok isim de izleyici olarak duruşmaya katıldı.

Duruşmaya şu sıralar iddianamenin okunması ile devam ediliyor.

Kaynak: İHA