Serbest Güreş A Milli Takımı'nın Üçüncü Kampı Başladı

Serbest Güreş A Milli Takımı üçüncü kampı Antalya Belek'te başlarken, Grekoromen Güreş Milli Takımı da hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.


Bir süreden beri Ankara'da kamp yapan ve 40. Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası'na katılan milli takım, bu turnuvanın ardından verilen 4 günlük iznini bitirdi. Ay - yıldızlı kafile Antalya Belek'te kampa girdi. Teknik direktör Yakup Topuz başkanlığında Antalya Belek'te Üçkum Tepesi mevkiindeki bir otelde dün kampa girdi.

A Milli Güreş Takımı burada, 6 - 11 Mart arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacak. Kampa teknik kadroyla birlikte 57 sporcu katılıyor. Milli takımın Belek kampı 5 Mart Pazartesi günü sona erecek.

Bu arada Grekoromen Güreş A Milli Takımı da çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Akif Pirim ve antrenörleri eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Akif Pirim ve yardımcıları Bayram Özdemir, Erdoğan Karaali, Rüstem Koyuncu, Salih Yılmaz, Serkan Özden,Temel Yaşar, Zekai Baykara ile Dr. Ömer Kırmızı, Masörler Mecnun Paşalı, Suat Aksakal oilmipyat vizesi alan güreşçiler Nazmi Avluca, Selçuk Çebi, Rıza Kayaalp, Cenk İldem ile beraber toplam elli kişi çalışmalarına devam ediyor.

Bilindiği gibi Grekoromen Güreş Milli Takımı 22 Şubat'ta İran Turnuvası için bu ülkeye gidecek. İran'ın Kum şehrindeki Grekoromen Güreş A Milli Takımı'nın katılacağı turnuvaya şu sporcular katılacak:
Hakem: Mehmet Ilkım, Cengiz Apal
Antrenörler: Salih Yılmaz, Temel Yaşar
Güreşçiler:
55 kilo: Hammet Rüstem
60 kilo: Mevlüt Arık, Rahman Bilici
66 kilo: Muhammed Kocatınaz
74 kilo: Mahmut Tosun
84 kilo: M. Sadık Keskin
96 kilo: Engin Dağlı
120 kilo: Atilla Güzel.