Kız Futbol Takımından İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne Ziyaret

Yıldız Kızlar futbol müsabakasında Şırnak il birincisi olan Silopi Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TFF tarafından ortaklaşa düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Yıldız Kız Futbol Turnuvası'nda rakibi Cizre Fatih İlköğretim Okulu'nu 4-0 mağlup ederek il şampiyonu olan Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, Okul Müdürü Cemil Bala ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Kaygısız ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal'ı makamında ziyaret etti. Şırnak'ı Antalya'daki elemelerde Silopi'nin temsil etmesinden büyük gurur duyduklarını ifadeeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Uysal, bu başarının Türkiye elemelerinde de devam edeceğine inandığını söyledi. Öğrencileri tek tek kutlayan Uysal, Silopi'nin daha önce birçok dalda Şırnak'ı Türkiye elemelerinde temsil ettiğini ancak kız öğrencilerin gösterdiği başarının ayrı bir öneminin olduğunu vurguladı

Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Kaygısız'ın Türkiye elemelerinin çim saha üzerinde yapılacağını ve öğrencilerin krampon ayakkabı ile forma ihtiyaçlarının olduğunu söylemesi üzerine Uysal, gerekli üst baş ihtiyacının SODES Projesi ile giderileceğini söyledi. Öğretmen ve öğrenciler, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Uysal ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA