Barcelonalı Futbolculardan Thy Çalışanlarına Türkçe Mesaj

Türk Hava Yolları'nın (THY) resmi sponsoru olduğu FC Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcuları, geçen ay gerçekleştirilen THY Yönetim Zirvesi öncesinde, THY için kamera karşısına geçerek Türkçe ve İngilizce mesajlar verdi.

THY'den yapılan açıklamada, FC Barcelona'nın Xavi Hernandez, Eric Abidal, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Pedro Rodriguez, Dani Alves Da Silva, Cesa Fabregas, Andres Iniesta, Gerard Pique, Lionel Messi gibi yıldız futbolcularının, 13-14 Ocak tarihleri arasında Antalya'da ''Asıl maç şimdi'' sloganıyla düzenlenen THY Yönetim Zirvesi öncesi herhangi bir ücret almadan THY için kamera karşısına geçtiği belirtildi.

Filmin, her geçen gün hedeflerini daha da yükselten ve kendini başarıya adayan tüm Türk Hava Yolları çalışanlarına ve başarıya giden yolda engel tanımayan herkese önemli mesajlar verdiği ifade edilen açıklamada, yıldız futbolcuların verdikleri mesajlar şöyle sıralandı:''Bir kez kazanırsan galip olursun. Tekrar kazanırsan şampiyon olursun', 'Kazanırsın ya da kaybedersin. Bu oyunun tek galibi var', 'Gözünü toptan ayırma', 'En iyi savunma saldırıdır. Agresif ol,', 'Asla vazgeçme', 'Güçlü ol', 'Sahada ayak basmadık yer bırakma', 'Hızlı ol. Kendinle yarış', 'Hiçbir fırsatı kaçırma' ve 'Takım ruhuna inan.''Açıklamada, Barcelonalı futbolculardan Xavi Hernandez'in, hazırlanan filmin eğlenceli finalinde, ''Tek Rakibim Turkish Airlines'' sloganını kullandığı belirtilerek, filmin Türkçe ve İngilizce versiyonları ile kamera arkası görüntülerin Türk Hava Yolları'nın sosyal medya adreslerinden izlenebildiği kaydedildi.

Kaynak: AA