Artvin'de Liseler Arası Voleybol İl Birinciliğini Arhavi H.G. Lisesi Kazandı

İl düzeyinde yapılan müsabakalar sonrasında Arhavi’deki iki lise takımı (Hüseyin Gürkan Lisesi ve Orhan Yücel Kız Meslek Lisesi ) finale yükselerek adından söz ettirdi. Final maçını Arhavi Belediye Başkan Vekili Namık Köseoğlu, Arhavi Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Tosun ve voleybol severler izlediler.

İki aynı ilçe takımının yapmış olduğu final maçının ardından, Arhavi Hüseyin Gürkan Lisesi kız voleybol takımı il birinciliğini elde etti. Birinciliği olan H.G.Lisesi önümüzdeki aylarda Artvin ilini temsilen gurup finallerine katılacak.

İlde yapılan maçların ardından finale adını yazdıran Hüseyin Gürkan Lisesi ve Orhan Yücel Kız Meslek Lisesi takımlarının hocaları Beden Eğitimi Öğretmenleri Sabri Jurnal ve Serkan Başgül ilçeyi ve okullarını en iyi şekilde temsil ettiklerini, öğrencilerin başarılı ve azimli çalışmalarının bu sonucu doğurduğunu vurguladılar.

Birinciliği setlerde 3-0 'lık skorla elde eden H.Gürkan Lisesi hocası Sabri Jurnal açıklamasında, “Almış olduğumuz bu birincilikle oyuncuların kendilerine olan öz güveni daha da arttı. İnanıyorum ki bundan sonraki müsabakalarda bu özgüvenle daha başarılı sonuçlar elde edeceğiz.” dedi.
Jurnal, ili temsilen gidecekleri müsabakalarda Artvin 'i, Arhavi 'yi ve okullularını başarılı bir şekilde temsil edeceklerini sözlerine ekledi.