Tffhgd Ankara Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesi Başkanlığına Özgüç Türkalp seçildi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda TFFHGD Ankara Şubesi Başkanlığına Özgüç Türkalp seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda divan kurulu başkanlığına Turgut Sığıç seçildi. 2009-2012 dönemine ilişkin faaliyet raporunu okuyan eski Yönetim Kurulu Başkanı Celal Mutlu dışarıdan hiçbir yardım almadan sadece üye aidatlarıyla 3 yıl boyunca hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, ''Kasamızdaki 53 bin liralık gelirle yönetimi devrediyoruz. Çok istememize rağmen Ankara'da derneğimize layık bir yer yaptıramamanın üzüntüsü içindeyim. İnşallah yeni yönetim bunu başarır'' dedi.

Celal Mutlu'nun konuşmasının ardından 2009-2012 dönemine ilişkin mali ve idari faaliyet raporu hakkında üyelere bilgi verildi. Daha sonra, yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporları görüşülerek ayrı ayrı ibra edildi. İbranın ardından 2012-2015 yılları arasındaki tahmini bütçe görüşülerek kabul edildi.

Genel kurulda ayrıca, derneğin zorunlu giderlerinin karşılanması için hakem ve gözlemcilerin bütün müsabaka tazminatlarından yapılacak yüzdelik kesintilerin belirlenmesi ve yönetim kuruluna kesintilerin yapılabilmesi için yetki verilmesi ile dernekte istihdam edilen veya edilecek olan personelin ücretleri görüşüldü.

Tek liste olarak gidilen genel kurulda başkanlığa Özgüç Türkalp, yönetim kurulu üyeliklerine M. İlker Çoşkun, İrfan Çakır, Serkan Olguncan, Engin Erdem, Ahmet Hurma ve M. Kürşat Demirel seçildi.

Denetleme kurulu ise Yekta İnce, Ali Özcan, İ. Hakan Uysal'dan oluştu.

Kaynak: AA