Şehitkamil, Potada 10'da 10 Yaptı

Şehitkamil Belediyespor Genç Erkekler Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nü 85-45'lik skorla farklı geçerek sezonu mağlup lider tamamladı.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 20-15'lik skorla önde bitiren yeşil siyahlı ekip, soyunma odasına 42-24 önde gitti. Final periyotuna 70-32'lük skorla üstün giren Şehitkamilli genç dev adamlar, mücadeleden 85-45 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligde yaptığı 10 maçın 10'nu da kazanarak normal sezonu namaglup lider kapatan yeşil siyahlılar izleyenlere de adeta 10 numara takım dedirtti.Sezon başından bu yana basketbolda alt yapıya yaptığı yatırımla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyespor, hedefini nisan ayında Konya'da yapılacak genç erkekler bölge şampiyonası olarak belirledi.

Şehitkamil Belediyespor İdari Menajeri Metin Alati, normal sezonu kayıpsız lider olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını, bölgesel lig okul spor müsabakaları ve genç liginde aynı kadro ile oynamalarına rağmen sakat ve cezalı oyuncularının bulunmamasının kendilerini ayrıca memnun ettiğini belirti. Alati, bu sezon hedeflerinin il şampiyonluğu ile birlikte bölge şampiyonasında da derece elde ederek uzun yıllar sonra Gaziantep'te yapılacak Anadolu Şampiyonasında Gaziantep'i temsil etmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA