İşte O Para 1 Milyon TL

Aydınlar, Acıbadem'in sponsonluğu iptal edilince harcadığı 1 milyon TL'yi istemiş... F.Bahçe, 24 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi'nden men edilip, Universal ile anlaşınca Aydınlar, 2011/12 sezonu için harcadığı parayı kulübe fatura etti, ortalık karıştı...

Fenerbahçe yönetiminin, TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın sahibi olduğu Acıbadem Sağlık Grubu'nun sponsorluğunu tek taraflı feshetmesinin ardından Aydınlar'ın, kulüpteki 1 milyon TL civarındaki alacağını tahsil etmek için girişimde bulunduğu öğrenildi... Aslında her şey 24 Ağustos'ta Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitme hakının elinden alınmasıyla başladı. Bu karar üzerine F.Bahçe yönetimi Aydınlar'ın sahibi olduğu Acıbadem'in F.Bahçe Kadın Voleybol Takımı'na 2006'dan bu yana yaptığı sponsorluğu sonlandırdı.

Ben Dünya Şampiyonu yaptım
Daha sonra Fenerbahçe yönetimi, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'na sponsor olarak bir başka sağlık gurubu Universal'i getirdi. İşte bu andan sonra Aydınlar'ın yakın çevresine 'Bu takımı ben dünya şampiyonu yaptım. Geçen sezonki kadroya eklenen transferleri de ben gerçekleştirdim. Oyuncuların peşinatlarını ben ödedim. Önümüzdeki sezonki başarıyı başkaları sahiplenecekse bu sezon başlamadan ödediğim parayı geri versinler ' dediği iddia edildi.

Transferler o parayla yapıldı!
Mehmet Ali Aydınlar'ın 2011/12 sezonu için harcadığını iddia ettiği ve kulüpten iadesini istediği paranın da 1 milyon TL olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da, Mehmet Ali Aydınlar'ı hedef aldığı açıklamasında, Aydınlar'ın alacaklarıyla ilgili olarak kulübe başvurduğunu ileri sürmüş ve 'Sezon başında verdiğin paraları geri almak için gün aşırı Fenerbahçe Kulübü'nü arayıp taciz etmedin mi ' ifadesini kullanmış ve bu açıklama büyük yankı uyandırmıştı.