Eyüpsporlu Mustafa: Çankırı Maçı Zor Olacak Ama Kazanan Taraf Biz Olacağız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor’un tecrübeli futbolcusu Mustafa Çiçek, hafta sonu oynayacakları Çankırıspor maçının sanılandan daha zor olacağını belirtti.

Mustafa Çiçek, Çankırı 'nın bir hafta bay geçtikten sonra geçen hafta Bandırma'yı 2 - 1 yenerek moral kazandığını, Eyüpspor'un da Adanademirspor maçını deplasmanda 3 - 1 kazanarak ne kadar formda bir takım olduğunu gösterdiğini ifade etti. Tecrübeli oyuncu, Çankırıspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Çankırıspor ligde zor olan bir maçını kazandı. Sezonun 2. yarısında bambaşka bir havaya büründü. Maçlarını kazanarak ne kadar güçlü bir takım olduklarını gösterdiler. Oynadıkları 19 maçta 23 puan toplayıp 12. sıraya kadar yükseldiler. Biz de Eyüpspor olarak teknik adam değişikliği ile bir çıkış yakaladık. Sarıyer'e kendi evimizde yenildik ama arkasından Adanademirspor'u deplasmanda yenerek moral bulduk. Yarıştaki rakibimizin puanı 23 bizim ise 22. Bu maç 6 puanlık maç ve kazanarak bu puanların sahibi olmak istiyoruz. Çankırı ile oynayacağımız maç çok zor olacak. Bunun herkez bilincinde.''

ÇANKIRI MAÇINI KAZANMAKTAN BAŞKA BİR ŞANSIMIZ YOK
Tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Çiçek, Eyüpspor – Çankırıspor maçının formda olan iki takımın mücadelesi olacağına değinerek şunları söyledi:
“Geçtiğimiz hafta Adanademirspor 'u deplasmanda yenerek moral bulduk. Çıkışımızı sürdürmemiz için Çankırı maçını mutlak kazanmamız gerekiyor. Takım olarak maçın zor geçeceğinin bilincindeyiz. Ama bu maçı kazanmaktan başka bir şansımızın olmadığını da çok iyi biliyoruz. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Çankırıspor'u yenerek puan cetvelinde onların üzerine çıkmak istiyoruz.''

12. ADAMA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR
Mustafa Çiçek Eyüpspor taraftarının takımına olan sevdasının dillere destan olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Zaman zaman aldığımız sonuçlarla taraftarımızı üzdük. Camia olarak özlemlerimiz ve hayallerimiz çok büyük. Her zaman ve her yerde takımının peşinden koşan taraftarımızın Çankırıspor maçında tribünleri doldurmasını istiyorum. Maç esnasında onların desteği gerçekten çok önemli. Onların desteğini hissettiğimiz an maçın atmosferi daha değişik oluyor. Biz taraftarımızla ayrılmaz bir bütünüz.''

Bilindiği gibi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un 21. hafta mücadelesinde Eyüpspor ile Çankırıspor 19 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Eyüp'te karşı karşıya gelecekler.